Inlinebus Black Ceramic

01.09.2013 10:28

Mimoriadne tichučké ložiská - DOPORUČUJEM!!!

Inlinebus Black Ceramic jsou ložiska ze série 2013. Při vývoji byly využity nové technologie testování tak, abychom dosáhli ideálního nastavení ložiska a co nejlepšího výkonu. Ložiska mají chromovaný plášť a drží si standard Inlinebus ložisek v odolnosti vůči rzi.

Ložiska vyvíjel dva roky korejský Inlinebus. Snahou bylo navázat na úspěch IB Ceramic Speed a JBE Ceramic HighSpeed. Oproti těmto ložiskům je využita vyšší přesnost výroby, snížená vibrace na úrovni Z4V4 a přesnost P2. Díky přesnému odladění velikosti kuliček bylo dosaženo vyšší životnosti, tichosti a rychlosti jízdy.

Na ložiska Inlinebus Black jsme opravdu hrdí - jedná se o naprostou špičku hybridních keramických ložisek.  Ložiska již tuto sezonu používá korejská závodní špička.

Spolu s novými ložisky představujeme i novou krabičku - Inlinebus Bearing Box. Velmi precizně vyložený box speciálním PU materiálem, který eliminuje otřesy při převozu a chrání ložiska po celou dobu přepravy. Víkem pak můžete kontrolovat, zda si berete správná ložiska.

Ložiska jsou mazaná vysokorychlostním gelem určeným pro keramická ložiska.